Om


Hej! Cacars är pausat tillsvidare. Orsaken är att i dagsläget importerar vi inga bilar. Vi kommer endast svara på mail i mån av tid.


Företaget
Vi är ett litet företag som sysslar med import av allehanda fordon och delar från Kalifornien med omnejd. På denna sida ser du vilka bilar vi har för närvarande och vilka vi har i USA.  Vi äger alla fordon som finns på sidan om inte annat anges.Vi jobbar med alla bilmodeller men i huvudsak äldre. Ford Galaxie och äldre Mercedes är lite av vår specialitet. Vi kan också hjälpa till att besiktiga en bil som du själv hittat i USA, ordna betalningen och transportera den till hamnen. Vi kan förvara din bil i avvaktan på skeppning om du tex letar fler bilar så kan vi samordna.


Vill du utrusta din bil innan du skeppar den så kan vi även orda det. T.ex mycket proffsigt gjorda inredningar, se referensjobb. Vi kan montera coys hjul av olika modeller OBS original och inga kopior, se referensbilder. Vi kan också skeppa din bil till Sverige och sköta all pappershantering. Vi kan även ordna med boende i Kalifornien  till bra priser och med möjlighet att lämna inköpta delar för senare skeppning.


Då vi är relativt små kan det ta lite tid att få ihop en container och därmed blir leveranserna lite långa ibland för att hålla kostnaderna nere. Men det går alltid att skeppa direkt  med en högre kostnad som följd.


Bilarna levereras alltid till Kristinehamn i Värmland och du får hämta upp dem där.

Vi har möjlighet att i begränsad omfattning göra bilen klar och registreringsbesiktiga den.

Leverans till din hemort kan också ske i mån av tid.


Lycka till med ditt bilköp!


Om

  • Vi kan förvara bilar i avvaktan på skeppning.

 

  • Vi kan förmedla ett centralt boende i LA vid besök.


  • Vi kan ordna sadelmakeri och kompletta inredningar med proffskvalitet till bra priser (räkna med halva priset mot Sverige) Referens arbeten finns att visa.


  • Vi kan komplettera bilarna med önskade nya delar t.ex fälgar och däck.


  • Vi kan ombesörja hela skeppningen inklusive transport till Värmland.


  • Självklart ordnar vi alla nödvändiga handlingar.


  • Vi kan även leverera MC, båtar fyrhjulingar mm

Copyright  © All Rights Reserved