Om oss


Hej! Cacars är pausat tillsvidare. Orsaken är att i dagsläget importerar vi inga bilar. Vi kommer endast svara på mail i mån av tid.


Om oss
Lars, ägareHar ett gediget bilintresse som av olika skäl förflyttat sig över Atlanten. Träffade under en vistelse i Californinen George som är bilentusiast och egenföretagare. Importverksamheten började därefter som en hobby och har utvecklats till ett litet företag vid sidan av en anställning.


Tack vare att företaget drivs med låga omkostnader kan vi hålla priserna nere. Vi äger bilarna på denna sida om inte annat anges. De bilar vi äger betalar du bara 10% i handpenning på innan skeppning. Resterande betalar du när du hämtar bilen hos oss i Sverige.


Kontaktuppgifter


Email info@cacars.se


 

George, inköpsansvarigGeorge är våran kontakt som finns på plats i USA. Han är född och uppvuxen i Kalifornien och delar Lars stora intresse för bilar. Han är den första som ser bilarna på plats och kan bedöma, prisförhandla och   

faktiskt vara först på plan om en annons kommer ut i LA med omnejd.


Vi kan lägga handpenning på en bil och på så sätt låsa den tills pengar är översända. Vi sänder en mängd med foton så att du kan se vad du köper.


Linn, webmaster.


Linn är dotter till Lars. Hon ansvarar för att underhålla och uppdatera hemsidan. Ser ni något som ser galet ut eller har ni några synpunkter om vad som skulle kunna förbättras på hemsidan är ni välkomna att kontakta Linn.


Kontaktuppgifter


Email webmaster@cacars.se

Copyright  © All Rights Reserved